Hvorfor vælge UFT-we care?

UFT- we care løser konsulent opgaver indenfor integration og beskæftigelse. Vi yder socialt fagligt tilbud om støtte til udsatte børn, unge og familier. Vi arbejder bredt og løsnings-orienteret. Vores ydelse retter sig mod kommuner, skoler, kriminalforsorgen, politiet og boligforeningerne samt virksomheder. 

Gennem meningsfulde værdier og indsatser arbejder vi på at styrke sociale kompetencer, skabe personlig udvikling, opbygge relation gennem tillid og anerkendelse. Som en helhed er vi forbyggende og resultatskabende i vores indsatser hos børn, unge og familier der er udfordret af psykiske og sociale udfordringer.​ Derfor tør vi godt love progression. 

UFT- we care Hos os er den enkelte individ i fokus og vores tilgang er at vi tager højde for individets situation og behov. Vi garanter at vores konsulenter og mentorer besidder høj faglighed og er kompetente fagpersoner der er veluddannet og klædt på til at rådgive, coache, vejlede og løse alle former for opgaver indenfor:

  • Børn

  • Unge

  • Familier

  • Bandekriminalitet

  • Integration og Beskæftigelse 

UFT- we care er stiftet for at gøre en forskel. Vi arbejder målrettet efter at rykke mennesker fra A-B. Vores tilgang er små håndholdt processer, hvor vi lover at skabe en menneskelig og social progression. Vores filosofi er hjælp til selvhjælp.

Hos UFT- we care er vi fleksible med at løse opgaven, og kan kontaktes 24/7. Vi garantere progression og kvalitet, derfor tør vi at arbejde med et "no pay no cure" koncept.

© 2023 by UFT- We Care

Created by GH

Kontakt os for yderligere information

Vi er til rådighed døgnet rundt