Bandekriminalitet og Exitprogram 18+

 

Bandekriminalitet har været på den politiske dagsorden i mange år. Mange unge finder ofte bandemiljøer som et trygt "brødre og familiemiljø” til at starte med. Men med plettet straffeattest, og en lang række domme indser de unge ofte at bandemiljøet ikke er vejen frem, og at man ikke kan skabe sig en sikker fremtid, hvorfor de vil ud af det miljøet. De får ofte ikke den rette hjælp til at forlade miljøet.

Er du røget ud i bande miljø eller er du på vej til det?  Plettet straffeattest? Mange domme? Er du registreret i politiets rocker-og bande database, men har ønske om et fuldstændigt brud med miljøet? Har du svært med at få en fod ind på arbejdsmarkedet? Mangler du at færdiggøre en uddannelse? Uanset hvilke udfordringer og problematikker du står over for, er UFT-we care stiftet til at hjælpe dig tilbage på rette spor. 

Vi ser og dømmer ikke på din fortid. Vi agerer på nuet og arbejder mod fremtiden. Vi lover progression og job garanti, hvis du er indstillet på at samarbejde og ændre dit liv. 

© 2023 by UFT- We Care

Created by GH

Kontakt os for yderligere information

Vi er til rådighed døgnet rundt